Advocatenkantoor Polat | Rozenstraat 29-31 | 2011 LT Haarlem | Tel: 023-2000065 |
Welkom op de website van advocatenkantoor Polat
Over Advocatenkantoor Polat

Wordt u verdacht van een strafbaar feit?

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Bent u aangehouden door de Politie en/of  zit u in voorarrest? Bent u op zoek naar een advocaat voor strafrecht? U bent bij Advocatenkantoor Polat op het juiste adres! Mr. Hayri Polat is is gespecialiseerd in het strafrecht. Het kantoor is gevestigd in het centrum van Haarlem. Bij Advocatenkantoor Polat krijgt u professionele bijstand in uw (straf)zaak. Mr. Hayri Polat zet zijn jarenlange ervaring en expertise in om het door u gewenste resultaat te behalen.

Deskundige bijstand 

Mr. Hayri Polat biedt cliënten deskundige bijstand in uiteenlopende strafzaken, . o.a. in strafzaken betreffende diefstal, fraude, drugs(bezit), wapen(bezit), verkeersovertredingen, moord en doodslag, zedenmisdrijven, TBS, (jeugd)strafrecht, uithuisplaatsingen en ondertoezichtstellingen.

Mr. Hayri Polat staat zowel particulieren als bedrijven, in heel Nederland bij in eerste aanleg bij de Rechtbank en bij het Gerechsthof in hoger beroep. Het maakt dus niets uit bij welke rechtbank, kantonrechter, Politierechter of meervoudige kamer, u in Nederland moet voorkomen.

Professionele bijstand voor iedereen

Mr. Hayri Polat vindt het belangrijk dat iedereen die een deskundige advocaat nodig heeft, hij/zij die ook moet kunnen krijgen. Hij verleent professionele bijstand die voor iedereen, afhankelijk van zijn/haar specifieke situatie,  betaalbaar is!

Mr. Hayri Polat biedt rechtsbijstand op basis van zijn uurtarief. Ook is het mogelijk om een vast bedrag  af te spreken, in sommige gevallen is het beter om een vast bedrag af te spreken.

In de meeste gevallen, kunt u afhankelijk van uw financiële situatie, in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand. Dat betekent dat de kosten voor rechtsbijstand voor het grootste deel betaald worden door de staat. Dit wordt ook wel “pro deo” genoemd.

Omdat mr. Hayri Polat vindt dat uw keuze van de advocaat in uw zaak niet beperkt moet worden door uw financiële situatie, staan wij, indien mogelijk, ook mensen bij op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

Schroom niet en neem contact op, zodat mr. Hayri Polat u haarfijn kan uitleggen en met u kan bespreken welke betalingswijze het beste in uw situatie past.

De eerste afspraak is voor iedereen kosteloos!